i dalje će se boriti

Mirko se pohvalio fotografijom koja dokazuje da je u formi: Vratio sam se!

Foto: Facebook
Mirko se pohvalio fotografijom koja dokazuje da je u formi: Vratio sam se!
16.07.2016.
u 21:27
Mirko će se boriti već u rujnu, nastupit će na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin
Pogledaj originalni članak

Mirko Filipović Cro Cop vraća se borbama, vijest je koja je danas odjeknula borilačkim svijetom. Iako će uskoro napuniti 42. godine, najpoznatiji hrvatski borac još se uvijek osjeća spremno i smatra da još može u ring pa se zbog toga vratio iz mirovine.

Mirko će se boriti već u rujnu, nastupit će na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin. Obajvio je to danas u Japanu,a navečer se na Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj se vidi da je i dalje u odličnoj formi.

"Cro Cop se vratio", poručio je Mirko.

Podsjetimo, Filipović se umirovio nakon što ga je UFC obavijestio da je pao na dopingu. Hrvatski borac to je opovrgavao, ali je svejedno suspendiran, što je značilo da je kraj borbama. Međutim, sad je došlo do preokreta jer je uspio raskinuti ugovor s tom organizacijom, a suspenzija se odnosi samo na borbe u UFC-u pa ćemo ga ponovno gledati u ringu. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SL
stipe.lasic
10:55 17.07.2016.

Mozda samo jer voli to jadnici zavidni iskompleksirani zar da mora vama racune polagat

Avatar @promatrač
@promatrač
08:13 17.07.2016.

Hhmm grb s prvim bijelim poljem. Sad će ga nenarodna koalicija i Pupovac proglasiti krvoločnim Ustašom koji bije nedužni narod po svetu.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
21:05 17.07.2016.

Samo kile skidaj najopasniji si kad si mrsav.ajmooo Mirko