Ljetni rok

Milana Badelja žele Tottenham 
i Newcastle

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Milana Badelja žele Tottenham 
i Newcastle
16.02.2011.
u 21:51
Prema pisanju engleskih medija, Tottenhamov trener Harry Redknapp vezni red svoje momčadi htio bi dodatno oplemeniti još jednim hrvatskim nogometašem.
Pogledaj originalni članak

Od sljedećeg ljeta htio bi u dresu Spursa vidjeti Dinamova veznjaka Milana Badelja.

Sudeći prema informacijama s Otoka, oko na hrvatskog igrača bacio je i Newcastle.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

NI
nidjomidjo
23:06 16.02.2011.

e to to,to se čekalo, pa onda i Liverpool, Arsenal, Chelsea itd,itd. A dečko može biti sretan što uopće igra u Dinamu...mlitavi kiks igrač koji bi na otoku izdržao do prvog starta jednog \"Taylora\"

RO
ROKO
23:35 16.02.2011.

to je to, svi psuju po mamicu, a takvi ljudi kao on su u zapadnoj europi i drugim ekonomsko razvijenim drzavama zlata vrijedni !!! pogledajte borisa nemsica !!! pa mamic bi, da se bavi konjskim trkama, englezima za miliune uspio prodati najgoreg dalmatinskog magarca !.. budimo sretni sto imamo tako sposobnog covjeka u hrvatskom nogometu, da su bog dao i hrvatski politicari takvi..!

Avatar feudalac
feudalac
00:37 17.02.2011.

\"argos\" ti se razumijes u nogomet ko Marica u krivi qurac