Transfer

Milan platio 35 milijuna eura za poljskog golgetera

Foto: RADOSLAW JOZWIAK/REUTERS/PIXSELL
Milan platio 35 milijuna eura za poljskog golgetera
23.01.2019.
u 16:37
Genoa je odlično zaradila na Piateku budući da je prije šest mjeseci poljskoj Cracoviji za njega platila četiri milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Poljski golgeter Krzysztof Piatek (23), koji je briljirao u dresu Genoe, prelazi u AC Milan u transferu vrijednom 35 milijuna eura, objavili su u srijedu talijanski mediji.

Genoa je odlično zaradila na Piateku budući da je prije šest mjeseci poljskoj Cracoviji za njega platila četiri milijuna eura. Poljski napadač odlično se snašao u talijanskom nogometu, u jesenskom dijelu sezone zabio je 19 golova na 21 utakmici u kupu i prvenstvu Italije.

>> Pogledajte video: Vlašićev preporod u Moskvi

Dolaskom Piateka otvara se put za odlazak Gonzala Higuaina na posudbu u Chelsea, dok bi iz londonskog kluba na posudbu u Atletico Madrid trebao otići Alvaro Morata.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.