SERIE A

Milan pao protiv Napolija, Rebić pocrvenio pola sata nakon što je ušao

Foto: LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Milan pao protiv Napolija, Rebić pocrvenio pola sata nakon što je ušao
14.03.2021.
u 23:37
Pogodak vrijedan tri boda postigao je Politano u 49. minuti
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Napolija pobijedili su Milan s 1:0 (0:0) u posljednjoj utakmici 27. kola talijanske Serie A odigranoj na San Siru. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Politano u 49. minuti.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je u igru u 60. minuti i u 71. minuti odlično pucao glavom, ali je Ospina obranio taj udarac pod gredu.

U nervoznoj završnici utakmice Rebić je zbog nesportskog ponašanja zaradio crveni karton.

Milan je ovim porazom ostao devet bodova iza vodećeg gradskog suparnika Intera koji je u nedjelju slavio s 2:1 na gostovanju kod Torina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoca
16:24 15.03.2021.

momak nije za repke neka trazi pomoc