POJAČANJA

Milan će potrošiti 100 milijuna eura: Mandžukiću dolazi još jedan Hrvat!

Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Milan će potrošiti 100 milijuna eura: Mandžukiću dolazi još jedan Hrvat!
29.03.2021.
u 18:20
U prošlom prijelaznom roku nisu trošili novac za pojačanja, a kako računaju i na znatne prihode od Uefe u sljedećoj sezoni, planiraju ući u solidne investicije kojima bi još ojačali momčad i postali konkurentniji u Ligi prvaka, a onda i u novoj borbi za talijanski naslov.
Pogledaj originalni članak

Milan polako gubi korak u jurnjavi za svojim sustanarom na San Siru, Inter sada bježi šest bodova i ima utakmicu manje, ali crveno-crni pokušat će to nadoknaditi iako im je prvi cilj osigurati ulazak u Ligu prvaka. I tu dobro stoje sa svojim drugim mjestom. No, ne mogu se opustiti, na petom mjestu koje ne vodi u Ligu prvaka je Napoli sa šest bodova manje, ali i utakmicom manje.

Milan planira Ligu prvaka koja će mu donijeti i lijepi novac, a oni ga već na ljeto kane trošiti za pojačanja. Žele zadržati Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića, morat će nešto investirati u zadržavanje vratara Donnarumme i Hakana Calhanoglua, žele otkupiti Fikaya Tomorija od Chelseaja koji je sad na posudbi.

No, žele se i pojačati, dovesti još jednog ofenzivca, a najviše se spominje igrač Fiorentine i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. U nekim je kombinacijama i naš reprezentativac i igrač Olićeva CSKA Moskve Nikola Vlašić. Ali, po njega bi krenuli, tvrde talijanski mediji, tek ako ne uspiju zadržati Hakana Calhanoglua, odobrovoljiti ga novim i vjerojatno još bogatijim ugovorom.

Milan raspolaže s oko 100 milijuna eura za pojačanja. U prošlom prijelaznom roku nisu trošili novac za pojačanja, a kako računaju i na znatne prihode od Uefe u sljedećoj sezoni, planiraju ući u solidne investicije kojima bi još ojačali momčad i postali konkurentniji u Ligi prvaka, a onda i u novoj borbi za talijanski naslov.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.