SERIE A

Milan bez Ibre bez punog plijena: Inter se približio na jedan bod gradskom rivalu

Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Milan bez Ibre bez punog plijena: Inter se približio na jedan bod gradskom rivalu
16.12.2020.
u 22:53
Marko Pjaca je za domaći sastav igrao do 68. minute, dok Milan Badelj nije igrao. Ante Rebić je za Milan igrao do 54. minute
Pogledaj originalni članak

U susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Napoli 1:0. Inter je slavio golom Romela Lukakua iz jedanaesterca u 74. minuti. Sudac je pritom isključio Lorenza Insignea zbog prigovora. Marcelo Brozović je za domaći sastav igrao do 67. minute, dok Ivan Perišić nije ulazio u igru.

Lider Milan je na gostovanju kod Genoe odigrao 2-2, nakon što je domaćin vodio 1-0 i 2-1.

Genoa je povela u 48. minuti golom Mattie Destra, a samo četiri minute kasnije izjednačio je Davide Calabria. Destro je u 60. minuti vratio Genou u prednost, ali je Pierre Kalulu u 83. izjednačio.

Marko Pjaca je za domaći sastav igrao do 68. minute, dok Milan Badelj nije igrao. Ante Rebić je za Milan igrao do 54. minute.

Verona Ivana Jurića je kod kuće izgubila od Sampdorije 1-2. Ivor Pandur kod Verone i Karlo Letica kod Sampe su utakmicu pratili s klupe za pričuve.

Spezija je imala 2-0 protiv Bologne, ali je na kraju skoro ostala bez svega. Susret je završio 2-2, a gosti su u sedmoj minuti nadoknade promašili jedanaesterac. Tragičar je bio Musa Barrow koji je u 90. minuti zabio za 2-2. Martin Erlić je igrao za Speziju. Parma i Cagliari su odigrali bez golova, a Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

Na ljestvici vodi Milan s 28 bodova, Inter ima 27, Juventus 24, a Napoli i Sassuolo po 23 boda.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
Nini istrijan
16:57 17.12.2020.

Rebic je mogao dati gol tjedna kada je prediblao dva igraca i dosao sam pred golmanom ali lose pucao. Trci dobro i pozrtvovano ali ove sezone mu ne ide sto se tice gola.