'MARKOVIĆ JE KLJUČ'

Mihajlović moli navijače: Ne zviždite nam protiv Hrvata

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Mihajlović moli navijače: Ne zviždite nam protiv Hrvata
01.09.2013.
u 22:42
- Velika je glupost da je Matićev uvjet za povratak bio da bude u prvih 11, jer nitko nikada ne smije to tražiti – rekao je Mihajlović
Pogledaj originalni članak

Kao što se i najavljivalo, izbornik Srbije Siniša Mihajlović popustio je sjajnom veznjaku Benfice Nemanji Matiću, te ga vratio u reprezentaciju. Podsjetimo, Mihajlović je Matića prekrižio prošle godine kada se veznjak javno pobunio što nije u prvoj jedanaestorki.

– I ja i Matić jako smo sretni što smo riješili nesporazum. Velika je glupost da je njegov uvjet za povratak bio da bude u prvih 11, jer nitko od reprezentativaca nikada nije i nikada neće to zahtijevati – rekao je Mihajlović.

Za dvoboje s Hrvatskom i Walesom vratio je i Nikolu Maksimovića, obrambenog igrača Torina, a na pitanje zbog čega ga je zvao, Mihajlović je uzvratio protupitanjem novinaru: \"A koga bi ti zvao, majstore?\"

Raspodjela zvižduka

Mihajlović je kao ključnog igrača u svojoj momčadi naveo ofenzivnog veznjaka Benfice Lazara Markovića, koji nije igrao u Zagrebu.

– Lazar je ključan u našoj reprezentaciji jer ima jedinstvene karakteristike. Sada je počeo i zabijati za Benficu (bio je strijelac za bod u subotnjem derbiju Sporting - Benfica 1:1, nap a.) – kazao je izbornik.

Dodao je kako se nada da Marakana ipak neće biti poluprazna, a smatra kako vrataru Partizana Vladimiru Stojkoviću ne bi trebao biti problem što će mu zviždati veći dio stadiona.

– Stojković je iskusan vratar, navikao je na takvu atmosferu, protiv Iraca je (u rujnu 2012., nap. a.) igrao kada je manje-više cijeli stadion bio protiv njega. Ma, dok se raspodjele zvižduci malo na Stojkovića, malo na Karadžića, malo na mene, bit će nam lakše! – rekao je Mihajlović uz osmijeh i dodao:

– Nikada nam se nije dogodilo da igramo u gostima, a da navijači te zemlje zvižde ili navijaju protiv svoje reprezentacije. Ne budu li navijači zadovoljni nakon utakmica, onda neka zvižde, no ne unaprijed.

Možemo pobijediti Hrvate

Osvrnuo se na kraju i na momčad Hrvatske.

– Neočekivano su izgubili od Škotske, no jako su čvrsta momčad, nisu bez razloga drugi u skupini. No, mi smo svojom igrom pokazali da ih možemo pobijediti – rekao je Mihajlović te zaključio da za dvoboj s Hrvatskom ima još samo dvije dvojbe u sastavu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.