LEGENDA KLUBA

Messi je stigao u Barcu prije 14 godina, a ovo su njegovi najbolji trenuci

Foto: Reuters (Ilustracija)
Lionel Messi
17.09.2014.
u 17:34
S Barcelonom je šest puta bio španjolski prvak, a tri je puta osvajao Ligu prvaka.
Pogledaj originalni članak

Na današnji dan, prije točno 14 godina, Lionel Messi postao je Barcelonin igrač, ali malo tko se tada mogao nadati koliki će to biti dobitak za proslavljeni klub iz Katalonije.

Najbolji igrač svijeta četiri godine zaredom, vlasnik brojnih rekorda, maestro bez kojeg Barcin "orkestar" ne funkcionira. Već sa svojih 27 godina je legenda kluba, a pred njim su još godine i godine aktivnog igranja.

U Barcelonu je došao s obitelji iz argentinskog Rosarija, gdje je igrao za mlađe uzraste Newell's Old Boysa i postao član Barcelonine nogometne škole La Masia.

S obzirom niski rast, išao je i na hormonske terapije, što je tada financirao klub. Četrnaest godina kasnije, Lionel Messi jedan je od najboljih igrača svih vremena. S Barcelonom je šest puta bio španjolski prvak, a tri je puta osvajao Ligu prvaka.

>> Messi po 400. gol, Niko protiv Falcaa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
majusko
22:55 17.09.2014.

Video vam nije dostupan