EBEL

Medvjedi zaspali na pet minuta i izgubili

Foto: Marin Tironi/Pixsell
Medvjedi zaspali na pet minuta i izgubili
06.12.2009.
u 17:08
Samo pet minuta bilo je dovoljno da hokejaši Medveščaka prokockaju već dobivenu utakmicu protiv Linza u utakmici 29. kola EBEL-a.
Pogledaj originalni članak

Kada je u 30. minuti Ouellette svojim drugim pogotkom povisio na 3:1, 6000 gledatelja u Ledenoj već je počelo slaviti pobjedu. No, u samo pet minuta (od 34. do 39.) gosti su trima pogocima preokrenuli rezultat te na kraju slavili sa 4:3.

Igrači se 'šparali'

– Nakon vodstva 3:1 počeli smo igrati premekano, bez agresivnosti u obrani. Ne smijemo si dopustiti da na domaćem terenu, pred dupkom punom dvoranom, izgledamo kao da se “šparamo” – rekao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

Ted Sator u svojem je četvrtom nastupu na klupi Medveščaka upisao drugi poraz.

– Ne smijemo raditi nepotrebna isključenja, a ako želimo pobjeđivati moramo primati manje od četiri pogotka. Također, moramo imati više raspoloženih igrača u napadu – nabrojio je Sator te dodao:

– Razgovarao sam s Kristanom i upozorio ga da prima previše pogodaka. Ipak, ostaje naš prvi vratar.

Najraspoloženiji u Medveščaku s dva pogotka bio je Mike Ouellete.

– Šteta što gubimo bodove na ovaj način, jer mislim da imamo momčad koja može puno više pobjeđivati i koja vrijedi više od trenutačnog 8. mjesta – rekao je Ouellete.

Slično misli i Mike Hečimović, koji je pogotkom za 2:1 cijelu dvoranu podigao na noge. Guidarelli je pucao iz daljine, vratar Villacha Prohaska kratko odbio, no Hečimović je pokupio “otpadak” te okrenut leđima golu napamet pogodio mrežu.

Olimpija dobila Linz

– Disciplina mora biti bolja, kao da smo se opustili i mislili da ćemo lako do pobjede – rekao je Hečimović.

Bivši trener prve momčadi Enio Sacilotto ostat će u Medveščaku do kraja sezone. Vodit će drugu momčad, a bit će i trener hrvatske reprezentacije do 20 godina.

Ostali rezultati: KAC - Alba 6:5, Jesenice - RB Salzburg 2:3, Olimpija - Linz 2:1, Vienna - Graz 5:2.

Poredak: Graz 44, Linz 38, Vienna 37, Villach 34, Alba Volan 32, Salzburg 31, KAC 29, Medveščak 27, Olimpija 24, Jesenice 13 bodova.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.