Ebel liga, 30. kolo

Medveščak pobijedio Dornbirn 4:2, Zanoški izgubio s KAC-om

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Medveščak pobijedio Dornbirn 4:2, Zanoški izgubio s KAC-om
14.12.2012.
u 21:50
Nakon 30 kola vodeća je Vienna sa 43 boda, Medveščak ima bod manje, dok Znojmo na trećem mjestu ima 38 bodova
Pogledaj originalni članak

Odlazak Tomija Zanoškog ipak nije toliko utjecao na momčad Medveščaka, jer medvjedi su jučer u Dornbirnu slavili s 4:2 (3:1, 0:1, 1:0). Dornbirn je poveo već u 35. sekundi preko MacMillana, no medvjedi su golovima Waugha, Bucka i Frasera već u 15. minuti preokrenuli na 3:1. Nadu domaćinu golom u 28. minuti dao je Feichtner, no konačnih 4:2 u 60. minuti postavio je Koren.

Robert Kristan bio je odličan na golu Medveščaka, imao je 29 obrana (94 posto).

Svoju prvu utakmicu za KAC jučer je odigrao i Tomi Zanoški. Odmah je zaigrao u drugoj liniji (kod Raymonda je u posljednje vrijeme bio u 3. ili 4.), a njegov novi klub izgubio je kod Albe Volan 2:1. Tomi je sigurno popričao s igračem Albe Frankom Banhamom, koji je iz Medveščaka također otišao zbog Raymonda. Sljedeću utakmicu medvjedi igraju u utorak u Ledenoj dvorani protiv Innsbrucka.

Rezultati 30. kola: Dornbirn - Medveščak 2:4, Olimpija - Graz 3:0, Villach - Linz 2:1, Innsbruck - Orli Znojmo 1:2.

Poredak: Voenna Capitals 43, Medveščak 42, Graz 38, Villach 38, Znojmo 38 bodova...

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
james49
10:21 15.12.2012.

Nije mi jasno zašto igrači misle da znaju više od trenera. Trener je odgovoran i donosi odluke i kad nije dobro pita se njega.

CA
canon60
11:41 15.12.2012.

Kristan je bio NAJZAPAZENIJI igrac utakmice. Oba gola idu njemu na dusu ali isto tako sjajna asistencija za 3:1 i mnostvo obranjenih zicera. Medvjedi sinoc nisu briljirali, obrana je dosta visila. I prestanite vise pisati o Zanoskom ako je clanak posvecen Medvescakovoj utakmici.