Košarkaška A-2 liga

Međimurje, Vindija i Čakovec do novih pobjeda

Međimurje, Vindija i Čakovec do novih pobjeda
20.10.2009.
u 15:15
Niti drugo kolo A-2 košarkaške lige - sjever nije ponudilo nikakvo rezultatsko iznenađenje. Varaždinska Škola košarke Vindija uspješno je prošla gostovanje u Ivancu protiv Ivančice, pobijedivši s 84:60.
Pogledaj originalni članak

Ponovno je najučinkovitiji Varaždinac bio Goran Fodor s 20 koševa, koliko je postigao i njegov suigrač Sedlar. Košarkaši Međimurja bili su uspješni u gostima kod Petra Zrinskog u Vrbovcu. Čakovčani su, predvođeni Marijom Novakom i njegovih 34 koša, stigli do pobjede rezultatom 94:82.

I drugi čakovečki klub, KK Čakovec, bio je uspješan. Na domaćem parketu rezultatom 80:75 svladali su ludbreški Grafičar. Najraspoloženiji Čakovčanin bio je Megla s 28 koševa, dok su kod gostiju Papp i Mikac ubacili po 14 koševa. Nedelišće ni u drugom domaćem pokušaju nije stiglo do pobjede. Ovaj put bolji od njih bili su košarkaši Podravca iz Virja, koji su slavili s 99:83. U redovima Nedelišća Gospočić je ubacio 16 koševa. Ostali rezultati: Mladost - Bjelovar 88:79, Radnik - Križevci 66:87.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.