SPREMNI ZA BORBU

Mateo Kovačić: Želimo ostati u Ligi A, tu i pripadamo

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
Mateo Kovačić
14.11.2020.
u 00:02
Nećemo ići na bod nego se pripremamo za pobjedu. Jedva čekamo istrčati, stadion je fenomenalan i spremni smo za dobar dvoboj - poručio je hrvatski veznjak
Pogledaj originalni članak

Vezni igrač Chelsea i hrvatske reprezentacije Mateo Kovačić poručio je na novinarskoj konferenciji u Solni kako Vatreni protiv Švedske neće ići na bod, nego se pripremaju za pobjedu.

- Utakmica nam je jako važna jer želimo ostati u Ligi A, držim da tu i pripadamo. Nećemo ići na bod nego se pripremamo za pobjedu. Jedva čekamo istrčati, stadion je fenomenalan i spremni smo za dobar dvoboj - poručio je hrvatski veznjak.

Kovačić očekuje tešku utakmicu kako što je bila u Zagrebu koju su svjetski doprvaci dobili s 2:1.

- Bit će to teška utakmica, kao što je bila ona u Zagrebu, pogotovo u drugome poluvremenu kada je Švedska odigrala bolje od nas. Pripremili smo se za teškog suparnika, idemo odraditi dobru utakmicu i pokušati pobijediti. Švedska ima dobre pojedince, a ujedno je i jako dobra kao momčad. Ne bih nikoga izdvajao, kvaliteta im se vidjela na Maksimiru.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BU
Bubra
06:33 14.11.2020.

Dobro jutro Idolu i vodjo skovensko srpskih udruga EU ..Sto ti kao strucnjak kazes na onu utakmicu Srbija-Skotska? Ja mislim da je trebalo ponovit onaj Penal dok Mitrovic ne zabije Gol.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
00:06 14.11.2020.

Mateo Kovačić: Želimo ostati u balkanskoj Ligi A, tu i pripadamo kulturno, socialno i razvojno.