Potpisao

Matej Bošnjak iz Cedevite Junior otišao u Cedevitu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Matej Bošnjak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Matej Bošnjak
19.02.2020.
u 21:38
Prvi je to izvoz igrača iz hrvatske Cedevite u slovensku Cedevitu, a riječ je o vrlo perspektivnom košarkašu kojeg pamtimo kao kapetana hrvatske kadetske reprezentacije, europskog prvaka iz 2018. godine s Eurobasketa igranog u Novom Sadu
Pogledaj originalni članak

Matej Bošnjak (18, 205 cm), talentirani centar hrvatskog drugoligaša Cedevite Junior, potpisao je višegodišnji ugovor s ABA ligašem Cedevita Olimpijom.

Prvi je to izvoz igrača iz hrvatske Cedevite u slovensku Cedevitu, a riječ je o vrlo perspektivnom košarkašu kojeg pamtimo kao kapetana hrvatske kadetske reprezentacije, europskog prvaka iz 2018. godine s Eurobasketa igranog u Novom Sadu.

Na tom natjecanju Matej je prosječno knjižio 12,7 koševa i 7,1 skok, dok kao starter Cedevite Junior prosječno upisuje 15,5 koševa i 7,9 skokova.

Bez obzira na ugovor s novim klubom, Matej Bošnjak će još najmanje sezonu i pol ostati u Cedeviti Junior jer tu ima sve uvjete za igrački napredak.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:24 19.02.2020.

Jеstе li ikad ргоbali суbersеx? Dаjmо vеčегas jednо drugom zadovоljstvо! - http://kisstok.com