PRIJAM KOD Dogradonačelnice

Mate Pavić: Ne igraju najbolji jer su u prvom planu tuđi interesi

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mate Pavić
02.02.2018.
u 12:35
– Uvijek imate osjećaj da najbolji ne igraju za reprezentacije i da se jednostavno uvijek stavljaju tuđi interesi u prvi plan, a ne reprezentacija i rezultati.
Pogledaj originalni članak

Splićanin Mate Pavić, dvostruki osvajač Australian Opena, jučer se učlanio u Hajduk, a danas je svečano primljen u Banovini, gdje ga je dočekala zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović.

– Mislim da smo najsportskiji grad u Hrvatskoj, tako je bilo i prije, tako je i sada, a dolaze i novi sportaši. Drago mi je da sam dočekan u svom gradu jer sam splitsko dijete – rekao je Pavić koji se osvrnuo na svoj uspjeh:

– Još nisam ni svjestan što sam napravio, neke podatke nisam ni znao dok nisam pročitao u novinama.

Pavić nije u Osijeku na Davis Cupu zbog neslaganja s izbornikom Željkom Krajanom.

– U našem sportu postoje veliki problemi od nogometa, košarke, pa sve do ostalih sportova. Uvijek imate osjećaj da najbolji ne igraju za reprezentacije i da se jednostavno uvijek stavljaju tuđi interesi u prvi plan, a ne reprezentacija i rezultati. Taj problem postoji u svim sportovima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:05 02.02.2018.

Zbog ovakvih komentara kojima degradira sve druge dijelove Republike Hrvatske ga ni ne treba zvati da predstavlja Republiku Hrvatsku, nego može samo predstavljati svoj grad Split. On mora znati da su svi stanovnici države jednaki i da ne smije raditi podjele.

DU
Deleted user
13:05 02.02.2018.

čim vidiš da netko sere po državi, buni se, kmeči, ne želi igrat, neki klinac mu smeta, odmah možeš pretpostaviti da je iz splita i iz orjunaške familije. evo, za ovog znamo zasad da je iz splita. uzgred budi rečeno, porez na sve ostalo (što nije nagrada turnira) plaća bahamima. pa nek igra za njih.

SE
sesvečan7
13:42 02.02.2018.

....ma možeš ti osvojiti sve grand slamove ti si govno,tipično tovarsko govno,kmečavo....nisi čovjek ,ti si najobičniji tovar.....