Massimiliano Allegri:

Mandžukić nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali je potreban Juventusu

Foto: Reuters
Mandžukić
Foto: Reuters
Mandžukić
Foto: Reuters
Mandžukić
Foto: Reuters
Mandžukić
Foto: Reuters
Mandžukić
30.11.2015.
u 08:45
– Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. Mandžukić je dao svoj doprinos, brojke govore za njega – rekao trener Juventusa Massimiliano Allegri
Pogledaj originalni članak

Juventus je sinoć s 3:0 svladao Palermo, a u strijelce se upisao i naš Mario Mandžukić. Bila mu je to druga utakmica zaredom u kojoj je zabio.

– Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. Mandžukić je dao svoj doprinos, brojke govore za njega – rekao trener Juventusa Massimiliano Allegri pa se osvrnuo na situaciju s napadačima.

Dybala je odličan tehničar kojem više odgovara igrati iza napadača, dok su Mandžukić i Morata igrači šesnaesterca. Ovisno o utakmici kakva nas čeka, biram između napadača.

>> Super Mario je u formi: Pogotkom inicirao visoku pobjedu Juvea kod Palerma

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
tonysopranovski
22:33 30.11.2015.

Mandjukic je super.Za pare koje je Juventus platio , boljeg napadaca nije mogao kupiti.