NOVI FERRARIJEV BOLID

Massa: Ovo je naša nova beba

Foto: AFP
Massa: Ovo je naša nova beba
28.01.2010.
u 18:48
Brazilac Felipe Massa i Španjolac Fernando Alonso činit će sljedeće sezone vozački tandem Ferrarija, talijanske F1 momčadi koja je danas (četvrtak) predstavila svoj novi bolid.
Pogledaj originalni članak

Na ceremoniji predstavljanja Massa i Alonso bili su glavne zvijezde, uz naravno sam bolid, na kojem dominira reklama za banku Santander koja je "ušla" u Ferrari zajedno s Alonsom.

- Danas smo dobili novu bebu - komentirao je Massa aludirajući na novi bolid.

- Ali želimo da ona sazrije brzo, ne poput prave bebe - dodao je Brazilac, koji je prošle sezone imao tešku nesreću na Velikoj nagradi Mađarske koja je zamalo ugrozila njegov život, pa tako i karijeru.

- Zaista sam imao nevjerojatnu nesreću i sretan sam što sam preživio. Sigurnost je nešto na čemu stalno treba raditi. Mi svi vozači moramo zajedno nastaviti raditi na tomu i pridonijeti većoj sigurnosti na stazi. Na osobnoj razni zaista sam sretan što nesreća nije nikako utjecala na moj posao koji obožavam - rekao je Massa koji je upitan i za komentar novog momčadskog kolege koji je zamijenio Kimija Räikkönena.

- Imam vrlo snažnog momčadskog kolegu. Ali ja sam puno puta dokazao da sam borac koji je sposoban pobijediti svakoga, a uvijek sam imao jaku konkurenciju. Očekivanja uoči svake sezone su velika, kao i što je to slučaj s novim vozačem koji stigne u momčad. Naš je cilj raditi kvalitetno zajedno i složno kao momčad.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
19:02 28.01.2010.

Najbolje zelje Masi za nadolazecu sezonu, da osvoji naslov koji mu je trebao pripasti 2008!