nakon treninga

Massa: Isti sam gad kao i prije nesreće

Foto: AFP
Massa: Isti sam gad kao i prije nesreće
12.10.2009.
u 15:51
U ponedjeljak je Felipe Massa odradio svoje prve krugove u Ferrarijevu bolidu nakon nesreće iz kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske krajem srpnja ove godine.
Pogledaj originalni članak

Komadić koji se odvojio s bolida Rubensa Barichella pogodio je tada brazilskog F1 pilota u kacigu, te ga onesvijestio što je izazvalo sudar Massina bolida sa zaštitnom ogradom, te potom i liječenja kojem je napokon došao kraj.

Premda se 28-godišnji Ferrarijev pilot neće natjecati sve do početka sljedeće sezone kada će mu partner biti Fernando Alonso, jasno je da to nije moglo umanjiti radost zbog sjedanja u omiljeno vozačko mjesto.

- Osjećao sam se kao da se ništa nije dogodilo, isti sam gad kao i prije. Sve je prošlo u najboljem redu, fizički se osjećam sjajno, kao da se nesreća 25. srpnja nije niti dogodila. Nikakvih problema niti s vidnim poljem nisam osjećao i spreman sam ne samo za jednu, već za dvije uzastopne utrke - kazao je sretni Brazilac.

- Zbog mjera opreza neću se nikamo žuriti, no uvjeravam vas da sam isti kao što sam bio i prije - zaključio je.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lukarak
16:07 12.10.2009.

Komadic koji se odvojio s bolida Rubensa, a ne Jensona!!!!!!!