intervju

Mario Mandžukić: Ne bojimo se Španjolaca!

Foto: 'DOMINIC EBENBICHLER'
Mario Mandžukić: Ne bojimo se Španjolaca!
18.06.2012.
u 14:49
Mario Mandžukić dao je intervju za Kicker u kojem najavljuje susret sa Španjolskom. Podsjetimo, Mandžo je uputio svega četiri udarca u vrata i postigao tri gola!
Pogledaj originalni članak

– Ne razmišljam o Wolfsburgu nego samo o uspjehu reprezentacije. Zato i jesam ovdje. Ionako sam prije odlučio što ću... Ali to ću sve reći nakon Eura. Osjećam da možemo mnogo više od ovoga do sada.

Mandžukić je i sam kombinirao:

– Ako igramo remi sa Španjolskom, a Italija pobijedi Irsku, svi ćemo imati po pet bodova. A mi nećemo igrati na remi. Ne bojimo ih se! Sjajni su Španjolci, ali je i Italija. Vidjeli ste da možemo igrati s najboljima na svijetu... I dominirati, voditi svoju igru – dodao je Marijo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

Avatar morski covik 1
morski covik 1
15:47 18.06.2012.

Maribor EUJanez.... Aj jel ne mozes sakrit malo tu svoju ljubomoru?

KA
karambita
15:19 18.06.2012.

I ja se nikog ne bih bojao da zaradjujem tolike milijune eura....

OB
-obrisani-
15:30 18.06.2012.

Ne bojimo se Španjolaca jer smo tako uplašeni da nama emocije i osječaji više ne djeluju !