NBA liga

Ovacije Hrvatu: o Hezonjinom zakucavanju još će se dugo pričati

Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: REUTERS/Pixsell
Mario Hezonja
Foto: REUTERS/Pixsell
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
25.03.2018.
u 10:26
Gledatelje u Amway Areni posebno je oduševio potez mladog Hrvata početkom posljednje četvrtine
Pogledaj originalni članak

Mario Hezonja ponovno je odigrao dobru utakmicu u domaćoj pobjedi svog Orlanda protiv Phoenixa 105:99. Hrvatski košarkaš zabio je 14 koševa te je imao osam skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte. 

Gledatelje u Amway Areni posebno je oduševio potez mladog Hrvata početkom posljednje četvrtine kada je ukrao loptu suparniku. Cijela je akcija izgledala vrlo atraktivno.

Mario je iza leđa dodao Shelvinu Macku koji mu je još bolje asistirao. Hezonja je zakucao jednom rukom i dobio ovacije navijača.

Najučinkovitiji kod Orlanda bio je Aaron Gordon s 29 koševa, 11 skokova i osam asistencija. Dragan Bender je za Phoenix ubacio tri koša te je imao osam skokova i dvije asistencije.

Philadelphia je kod kuće pobijedila Minnesotu sa 120:108, a sastavu Sixersa ponovno je bio odličan Dario Šarić. Naš je reprezentativac zabio 18 koševa te imao tri skoka i dvije asistencije.

Joel Embiid ubacio je 19 koševa, a ponovno je sjajan bio Ben Simmons s novim triple-doubleom - 15 koševa, 12 skokova i 13 asistencija.

LA Lakersi su u gostima svladali Memphis sa 100:93. Kyle Kuzma predvodio je Lakerse s 25 koševa, dok se naš Ivica Zubac nije upisao u strijelce, imao je tek jedan skok.

Rezultati:
Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves 120:108
Detroit Pistons - Chicago Bulls 117:95
Orlando Magic - Phoenix Suns 105:99
Houston Rockets - New Orleans Pelicans 114:91
Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers 93:100
Dallas Mavericks - Charlotte Hornets 98:102

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
Rizlman
14:12 25.03.2018.

Što mu je ono u ustima?

DU
Deleted user
14:26 25.03.2018.

VL - pristrano smece od novina

AU
austrougarskigeneral
18:17 25.03.2018.

vow very good dunk,rekli bi ameri