Prihvatili ga

Nestašni Mario Balotelli produžio ugovor s Nicom

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
26.06.2017.
u 00:32
"S oduševljenjem možemo potvrditi kako je Mario Balotelli potpisao novi ugovor s klubom", objavila je Nice
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli (26) produžio je ugovor s francuskim nogometnim prvoligašem Nicom, objavio je klub u nedjelju.

"S oduševljenjem možemo potvrditi kako je Mario Balotelli potpisao novi ugovor s klubom", objavila je Nice.

Balotelli je stigao u Nicu tijekom prošloga ljeta i u svojoj je prvoj sezoni sa 15 pogodaka bio među najzaslužnijima što je klub s Azurne obale prvenstvo okončao na trećem mjesto te će ovoga ljeta igrati kvalifikacije za nastup u Ligi prvaka.

S Nicom je talijanski napadač potpisao ugovor na jednu sezonu, a prema izvorima bliskim klubu, sada je produžio ugovor na još dvije sezone.

Balotelli se nada kako će dobrim igrama u Nici gdje se odlično snašao izboriti svoje mjesto u talijanskoj reprezentaciji za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja sljedeće godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.