Slijedi odmor

Marinović: Blanka je trenirala kao nikad, pa se sada malo i umorila!

Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
Marinović: Blanka je trenirala kao nikad, pa se sada malo i umorila!
28.05.2010.
u 17:00
Naša najbolja visašica sigurna da skromna visina od 192 cm nije realnost, nada se da će uskoro opet početi pobjeđivati.
Pogledaj originalni članak

Bez osmijeha na licu pojavila se Blanka Vlašić na splitskom aerodromu nakon povratka iz Ostrave gdje je s preskočenih 192 centimetra osvojila treće mjesto. Navikla nas je na pobjede, netom završeni niz brojio je 15 trijumfa zaredom, tako da je treće mjesto iznenadilo mnoge.

– Tako se poklopilo na natjecanju, ostala sam na toj visini koja ipak nije realna. Svaka sezona donosi nešto novo, a ovo je svakako za mene novost – kaže Blanka Vlašić.

Kao i nakon završetka natjecanja, Blanka je ustvrdila da je za sve kriv umor.

– Da, umor, veliki umor. Ma nema u tome filozofije, uvijek dajem sve od sebe, u određenim uvjetima učinim ono što mogu. Nadam se da ću dočekati svoj trenutak i dobre rezultate – objašnjava Blanka.

Njezin trener Bojan Marinović tvrdi da Blanka trenutačno "vrijedi" oko dva metra, a za taj slabiji rezultat nudi zanimljivo objašnjenje.

– Nagomilalo se treninga! Uvijek je prije bila ili malo bolesna ili malo ozlijeđena, no ove je zime i ovog proljeća uspjela povezati jake treninge kao nikada do sada. Zato se dogodio taj mali pad. No, nema mjesta za paniku – kaže Marinović i dodaje:

– Doći će Blanka k sebi i opet dobro skakati. Treba joj malo odmora, a sad po planu ionako dolaze tzv. održavajući treninzi, dok će jedini stres biti natjecanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
18:59 28.05.2010.

Valja Blanki osigurati i seksa.