NE IDE U BRAZIL

Čilić otkazao Davisov kup: Odluku sam donio teška srca

Foto: Reuters/PIXSELL
Čilić otkazao Davisov kup: Odluku sam donio teška srca
14.09.2015.
u 11:33
- Odluku o otkazu nastupa donio sam teška srca, jer se zna koliko volim igrati za reprezentaciju i da se uvijek odazivam i nema me u sastavu samo kad sam ozlijeđen. Sada ću opet biti samo navijač, a iskreno vjerujem u uspjeh protiv Brazila - rekao je Čilić.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić neće igrati za Hrvatsku protiv Brazila u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu Davisovog kupa. Najbolji hrvatski reket na US Openu je ozlijedio zglob desne noge zbog čega je morao otkazati odlazak u Brazil.

- Jako mi je žao što ni ovaj put neću biti u reprezentaciji, iako sam se jako veselio susretu protiv Brazila i okupljanju suigrača. Nažalost, opet se umiješala ozljeda koju sam zaradio na US Openu i koja se dodatno pogoršala u posljednja dva meča. Savjet liječnika je da nekoliko dana provedem u potpunom mirovanju, što znači da ne smijem ni trenirati, a u takvoj situaciji ekipi ne bih bio od koristi - nema smisla da igram nespreman - rekao je Čilić i dodao:

- Odluku o otkazu nastupa donio sam teška srca, jer se zna koliko volim igrati za reprezentaciju i da se uvijek odazivam i nema me u sastavu samo kad sam ozlijeđen. Sada ću opet biti samo navijač, a iskreno vjerujem u uspjeh protiv Brazila i pobjedi koja će nam donijeti igranje u Svjetskoj skupini i sljedeće godine.

Za Hrvatsku će tako protiv Brazila igrati Borna Ćorić, Ivan Dodig, Franko Škugor i Mate Delić.

>> Đoković svladao Federera i osvojio US Open

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
ObrenM
13:13 14.09.2015.

Jos jedan lazni alibi za zadnju sramotnu igru.

DU
Deleted user
13:36 14.09.2015.

marin udje u polufinale us opena niti jedne vijesti kad izgubi glavna vijest za hrvatsku je marinu teska srca igrati lol svaka mu cast pravi hrvati su proganjani u svojoj drzavi. al nista zato eto ti utjehe osvojio us open a ove godine samo 800000 dolarica za desetak dana nije lose nista zato marine za utjehu si osvojio us open a ove godine 800000 dolarica

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:11 14.09.2015.

Teška ( koga - čega ) srca... valjda je samo greškica i tiskanju