Zadar - Zagreb CO

Marčinković: Uvjeren sam da ćemo igrati bolje u obrani

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Marčinković: Uvjeren sam da ćemo igrati bolje u obrani
18.05.2011.
u 16:25
Mladi zadarski košarkaš ne misli da će mravi iskoristiti meč-loptu u Zagrebu, iako se divi Žoriću i Heytveltu
Pogledaj originalni članak

– Pripremit ćemo se za uzvrat, ali budemo li igrali u obrani kao u prvoj utakmici kada smo primili gotovo sto koševa, nemamo što tražiti u Zagrebu – istaknuo je mladi zadarski igrač Pavle Marčinković uoči utakmice sa Zagrebom.

Gost je u Ćosićevoj dvorani uvjerljivo slavio, čak sa 19 koševa prednosti, no pitanje je što bi se dogodilo da Zadar nije potonuo odmah na startu. O strahu momčadi od najznačajnijih utakmica gotovo nitko nije govorio.

– Ispada kao da se u početku nismo borili, no pokušavali smo dati sve od sebe. Vratili smo se, no pri tome smo se puno igrački potrošili – rekao je o uzrocima poraza Pavle Marčinković čija se momčad od -24 vratila na samo -4 do kraja poluvremena, ali je nakon silne potrošnje u stizanju Zagreba nakon poluvremena izgledala prazno. Zadar, naime, ima premalo igrača za visok ritam, a nakon što je Vladović potpuno izgubio snagu, ozlijedio se i Batur. No, ni to nisu bili glavni razlozi poraza. Zagrebov Amerikanac Heytvelt pogađao je i sa osam metara kada se Zadar u zadnjoj četvrtini pokušavao igrački vratiti.

– Jednostavno vam padne moral kad čovjek pogodi šest trica, a tu je bio i Žora iznutra – napomenuo je Pavle Marčinković, koji ne misli da će Zagreb iskoristiti meč-loptu u Zagrebu.

– Bit će drukčije nego u prvoj utakmici, barem kad je naša obrana u pitanju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.