kiks rakete

Marca oštro po hrvatskom velikanu: Ivan Rakitića upropastio je nadu Seville u spas sezone

Foto: FC Sevilla
Marca oštro po hrvatskom velikanu: Ivan Rakitića upropastio je nadu Seville u spas sezone
26.01.2023.
u 17:42
Osvajač svjetskog srebra iz Rusije 2018. godine pogriješio je u produžetku i praktički poslao Osasunu u daljnju fazu kup natjecanja
Pogledaj originalni članak

Španjolske uglednik Sevilla proživljava vrlo teške trenutke, u prvenstvo im ne ide baš naročito dok su sinoć ispali iz Kupa kralja i tako praktički završili sa ovom sezonom. Preostaje im jedino osigurati ostanak u La Ligi što ne bi trebalo doći u pitanje, Osasuna našeg Ante Budimira izbacila je Raketu i društvo s 2:1 iako su Andalužani bili bolji protivnik. 

Najčitaniji španjolski sportski list Marca kritizirala je Ivana Rakitića zbog slabe partije i krivnje za pogodak.

- Bila je to čista situacija, bez ikakve opasnosti po Sevillu, ali onda je Rakitić katastrofalnim proigravanjem u dio terena gdje nije bilo nikoga od suigrača poslužio Osasuninog igrača Abdea, koji je prihvatio ovaj poklon i zabio gol vrijedan pobjede i polufinala - opisala je Marca kardinalnu pogrešku bivšeg vatrenog u 99. minuti. 

- Sevilla je i na ovoj utakmici dokazala da ove sezone igra bolje nego što pokazuju njeni rezultati, ali to joj ništa ne znači jer je zbog Rakitićeve 'specifične greške', kako kaže njen trener, ispala iz čini se jedinog natjecanja u kojem se mogla boriti za trofej i Europu - zaključuju iz Marce. 

Standings provided by Sofascore

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

T2
Tomo_20
18:19 26.01.2023.

Bolje da si otisao u penziju samo se brukas dalje!!