Trenerovi grijesi

Marca: Enrique, navijače smeta što počinješ zapostavljati Rakitića

Foto: DPA/PIXSELL
Marca: Enrique, navijače smeta što počinješ zapostavljati Rakitića
11.11.2014.
u 16:22
Već se neko vrijeme u španjolskim medijima piše kako su se igrači počeli buniti, a sad su i navijači postali sve glasniji u kritikama
Pogledaj originalni članak

Luis Enriquea pomalo gubi konce u Barceloni. Nakon fenomenalnog starta zaredale su nešto slabije partije katalonskog kluba, a iako rezultati još uvijek nisu loši, počele su kritike na račun trenera. Već se neko vrijeme u španjolskim medijima piše kako su se igrači počeli buniti, a sad su i navijači postali sve glasniji u kritikama. Stoga je Marca njemu posvetila članak u kojem je navela ''10 grijeha trenera Barcelone''. 

Nama su najzanimljiviji oni koji se tiču hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Tako se navodi da je nejasno zašto Rakitić nije igrao protiv Reala iako je pokazivao sjajne partije na početku sezone. Isto tako piše da se navijači ne slažu s trenerovim izborom momčadi, a najviše se to odnosi na prestanak ''forsiranja'' Rakitića u početnom sastavu.

Uz navedeno, Enriqueu Marca kao grijehe navodi se da je imao premalo pripremnih utakmica, da ima previše starih igrača, da loše kombinira vezni red i da loše rotira, da nema prepoznatljiv stil, da nema strategiju za kornere, da je obrana i dalje najslabija karika, da izmjenama zbunjuje igrače te da više nije otvoren prema medijima.

>>Pogledajte kako je trener Barcelone Enrique ponizio Piquea

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
Mar...anac
16:54 11.11.2014.

Ne znam da li to samo meni tako izgleda ,ali Rakitic djeluje nekako bezvoljno i umorno u zadnjih nekoliko utakmica.

Avatar nula
nula
17:17 11.11.2014.

Raketa ne moze doci do rijeci pored svih tih svjetskih zvjezda , a on nije tip da se gura... Prekidi , korneri su u Sevilli uvijek bili za njega , sve je odlucivao on , sada su ga sveli na ulogu vodonose. Polako. I Luka je u Realu prvu godinu imao isti problem.