sin bivšeg vlasnika Pao-a

Manijak turskom sucu: Nećeš živ iz Grčke!

Foto: DPA/PIXSELL
Manijak turskom sucu: Nećeš živ iz Grčke!
22.04.2015.
u 18:12
– Ubit ću te, nećeš Grčku napustiti živ, to ti ja obećavam. Silovat ću ti majku, ženu i djecu, i to ispred tebe, prijetio je sucu.
Pogledaj originalni članak

Vodstvo košarkaške Eurolige odlučilo je sa 150.000 eura kazniti Panathinaikos zbog iznimno agresivnog verbalnog napada na suce treće četvrtfinalne utakmice s CSKA koju su Atenjani dobili (86:85). Grčki klub na to je pak odlučio odgovoriti tužbom grčkom sudu jer podivljali Dmitris Janakopulos u njihovoj organizaciji nema nikakvu funkciju.

Da je riječ o iznimnom licemjerju, prepoznat će svi oni koji znaju kakav utjecaj Janakopulos ima u klubu, čak i ako formalno ne obavlja nikakvu dužnost. Naime, riječ je o sinu Pavlosa Janakopulosa koji je s bratom Thanasisom godinama bio vlasnik kluba koji formalno nisu mogli ostaviti nekontroliranom Dmitrisu pa su ga prepisali na dosadašnjeg glavnog menadžera Manosa Papadopoulosa.

Uostalom, da nije blisko vezan uz klub, Dmitris se ne bi tako uzrujavao niti bi ulazio u sudačku svlačionicu (u pratnji dvojice osobnih zaštitara) u kojoj je pred zaprepaštenim sucima, Hrvatom Radovićem, Slovencem Javorom i Turčinom Ankaralijem, imao suludi verbalni ispad. Mladi Janakopulos najviše se okomio na Ankaralija kojem je rekao:

– Ubit ću te, nećeš Grčku napustiti živ, to ti ja obećavam. Silovat ću ti majku, ženu i djecu, i to ispred tebe.

Njegovo ludilo trajalo je dvije minute, a suci su u svom izvješću napisali da je najstrašnije od svega bilo to što nigdje nije bilo policije ni zaštitara da ih zaštite od manijaka.

>>Cedevita u vrtlogu Morače, a Veber ističe: Nismo mi miševi!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.