Juventus

Mandžukiću treba odmor, ali Allegri nema zamjenu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Juventus
Foto: Reuters
Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Juventus v Atalanta - Italian Serie A - Juventus stadium, Turin, Italy - 3/12/16 - Juventus' coach Massimiliano Allegri reacts during the match. REUTERS/Giorgio Perottino
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Juventus
07.12.2016.
u 12:26
Allegriju treba pobjeda nad Dinamom da bi sigurno bio prvi u skupini Lige prvaka pa onda u proljetnoj nokaut-fazi imao nekog lakšeg suparnika. A opet, želio bi i poštedjeti dio umornih igrača
Pogledaj originalni članak

Koliko god Juventus pred sobom ima laganu utakmicu, a pred njim su teški susreti u Serie A, trener Massimiliano Allegri nije spokojan. Naime, treba mu pobjeda nad Dinamom da bi sigurno bio prvi u skupini Lige prvaka pa onda u proljetnoj nokaut-fazi imao nekog lakšeg suparnika. A opet, želio bi i poštedjeti dio umornih igrača.

Nagađa se da će poštedu dobiti Mario Mandžukić, ima lakših problema s ozljedom, stalno je igrao. No, problem je što za njega i nema pravu zamjenu. Nitko toliko ne juri terenom, ne igra defenzivno iako je napadač.

Dybala se oporavio od ozljede. Iako nije igrao protiv Atalante, trebao bi dobiti određenu minutažu, ali ne od početka.

– Ne vjerujem da će izostaviti Mandžukića, ne samo da je u velikoj formi nego je zahvaljujući svojoj osobnosti i vođa momčadi – smatra bivši Juventusov igrač Alessio Tacchinardi.

Može se očekivati da će se Allegri morati vratiti na sustav s trojicom igrača u obrani jer nema desnog beka. Alves je ozlijeđen i ne konkurira za susret s Dinamom, a Lichtsteinera nisu ni prijavili za Uefina natjecanja pa on može biti samo na tribini.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:33 07.12.2016.

pa igra mandžo i beka tijekom utakmice nema dijela terena di ga nema