Suigrač iskreno

'Mandžukić vam je uvijek isti, on vam je kao medvjed'

Foto: XinHua/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Screenshot/Twitter
Mario Mandžukić
Foto: Screenshot/YouTube
Mario Mandžukić
Foto: Facebook/Al-Duhail
Mario Mandžukić
Foto: Facebook/Al-Duhail
Mario Mandžukić
04.04.2020.
u 11:04
Na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik - rekao je Medhi Benatia
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji nogometaši Juventusa Medhi Benatia i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić dijelili su svlačionicu u Staroj dami, a sada zajedno igraju u dalekom Kataru za Al-Duhail.

Benatia je tako u intervjuu za talijanski Tuttosport pričao o svom prijatelju Mandžukiću. Zanimalo ih je li Mr. No Good ostao isti:

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

- Mandžukić vam je uvijek isti. Prije nego što sam došao ovdje, često su me pitali za njega i govorio sam im kako je on tip koji se ne smije puno, ali na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik - rekao je pa dodao:

- Svi su željeli znati kakav je on kao osoba. Znate, on vam je kao medvjed, ali neki dobar medvjed koji jako štiti svoj privatni život do te mjere da vam neće reći ni što radi nakon treninga - ističe Benatia.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:08 04.04.2020.

nakon davora šukera, mahir mandžuka je najbolji napadač koji je zaigrao za hrvatsku reprezentaciju.