Diego Simeone

Mandžukić će biti važan za naš stil igre, moramo izvući najbolje od njega

Foto: Miho Dobrašin
Mandžukić će biti važan za naš stil igre, moramo izvući najbolje od njega
12.07.2014.
u 11:09
- Nadamo se da će svojom osobnošću, karakterom i golovima, uz podršku suigrača, održati Atletico konkurentnim
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić prije dva dana potpisao je za madridski Atletico. Primera će biti njegov novi izazov, a veliki teret predstavljat će mu činjenica da mora zamijeniti Diega Costu koji je bio sjajan prošle sezone, ali koji će karijeru nastaviti u Chelseaju. Mandžo je bio želja trenera Diega Simeonea koji je prvi put javno progovorio o hrvatskom reprezentativcu.

- Mandžukić je iznimno važan igrač, posljednjih godina u Bayernu je igrao na vrhunskoj razini. On je važan napadač za naš način igre i morat ćemo puno raditi kako bismo iz njega izvukli ono najbolje, rekao je Simeone.

Navijači Atletica zadovoljni su ovim transferom, vjeruju kako Mario može puno dati za svoju novu momčad.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Nadamo se da će svojom osobnošću, karakterom i golovima, uz podršku suigrača, održati Atletico konkurentnim. Nadajmo se da će on nastaviti dugačak niz sjajnih Atleticovih napadača, dodao je Simeone.

Podsjetimo, napad Atletica u posljednjih desetak godina predvodili su Torres, Agüero, Falcao, Diego Costa...

>>Mandžukić potpisao za Atletico: Vjerujem da mogu pomoći!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:27 12.07.2014.

Gerilski nogomet Atletica svakako bi trebao više odgovarati karakteru Mandžukića, nego gospodski nogomet Guardiolinog Bayerna. Na papiru je ovo idealan izbor.

CA
carpediem
14:28 12.07.2014.

Od sada pratim samo Soanjolsku Ligu svaka cast svim drugim Ligama ali Spanjolska je Liga najjaca i za mene sad najinteresantnija .