Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov transfer

Mandžukić potpisao za Atletico: Vjerujem da mogu pomoći!

Mario Mandžukić
Foto: Atletico Madrid
1/3
10.07.2014.
u 15:34

Bayern će dobiti odštetu od 22 milijuna eura, a Mario će imati novi izazov u karijeri. Navijači Atletica već su ga prihvatili, po forumima izražavaju svoje zadovoljstvo zbog odrađenog transfera

Mario Mandžukić jučer se i službeno rastao s Bayernom i okrenuo se novom izazovu u karijeru. Na predstavljanju novog napadača bavarske momčadi Roberta Lewandowskog, koji je već uzeo Mandžinu devetku, sportski direktor kluba Matthias Sammer potvrdio je transfer.

– Još uvijek ništa nije potpisano, ali Atletico, Bayern i Mario imaju usmeni dogovor i uskoro bi se sve trebalo riješiti. Mandžukić je uvijek bio uzoran, hvala mu za sve što je dao Bayernu i želim mu svu sreću u novom klubu, rekao je tada Sammer.

Foto: Miho Dobrašin

A danas je transfer potvrdio i Atletico. Mandžo je stigao u Madrid, obavio liječnički pregled, a zatim i potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom i europskim doprvakom.

– Jako sam sretan što dolazim u Atletico. Drago mi je da je sve dobro prošlo. Poznajem dobro Atletico, znam da ima dobru momčad i dobrog trenera. Vjerujem da mogu pomoći i da mogu donijeti dobre stvari klubu. Sviđa mi se stil igre Atletica – rekao je Mandžo.

Bayern će dobiti odštetu od 22 milijuna eura, a Mario će imati novi izazov u karijeri. Navijači Atletica već su ga prihvatili, po forumima izražavaju svoje zadovoljstvo zbog odrađenog transfera, a smatraju da su ga dobili za odličnu cijenu. Diego Simeone tako je dobio novo lice u svlačionici, a Mandžo je upravo onakav tip igrača kakve on voli – ratnik.

Foto: Miho Dobrašin

Mariju je ovo šesti klub u profesionalnoj karijeri. U Hrvatskoj je igrao za Marsoniju, Zagreb i Dinamo, koji ga je prodao Wolfsburgu za sedam milijuna eura. Dres vukova nosio je od 2010. do 2012. godine kada ga je Bayern doveo za odštetu od 12 milijuna eura.

Za bavarski klub odigrao je 88 utakmica i postigao 48 pogodaka, a osvojio je Ligu prvaka, prvenstvo dvaput, dva domaća kupa i Superkup, europski Superkup te klupsko Svjetsko prvenstvo.

>>Bayern konačno potvrdio: Mandžukić odlazi u Atletico Madrid!

Komentara 8

Avatar Viking1
Viking1
19:49 10.07.2014.

To bi bilo najbolje za Mandžu lud on lud trener dobitna kombinacija , brzo bi Mandžo u prvaku španjolske najjace lige svijeta postao idol navijačima, a da u Bayernu nešto ne štima je i primjer Kroosa ,Nijemac još k tomee reprezetativac u prvih 11 ,a traži transfer iz Bayerna .Nešto je trulo u Bayernu ,a to je Guardiola i od Mandze sigurno nece biti bolji strijelac zadnji vezni kao od nekih klupasa iz engleske lige engleski mediju pisu da se i Liverpool ukljucio u utrku,ali da je Mandzo vec sve dogovorio sa Atleticom

Avatar Viking1
Viking1
19:49 10.07.2014.

,dite malo na Marcu citati sta pisu Spanjolci svi odusevljani da je Mandzo dosao u Atletico ,mada vecina ocekivala da ce u Real predtavljaju ga kao jdnog od najboljih napadaca danasnjice

SA
SI aka SI
11:07 11.07.2014.

mislim da je ovo puno bolje nego da je otišao u Chelsea, Arsenal i svakako bolje nego Milan. Došao je u klub koji bi njemu trebao savršeno odgovarati i kod trenera koji bi ga trebao obožavati. Atletico istina nema renome Bayerna i teško da će osvojiti i približno trofeja kao u Bayernu, ali vjerujem da će Mandžo u Atleticu trajati dulje nego Pep u Bayernu. Bayern je prejak da bi ga bilo tko u Njemačkoj ugrozio, ali bez evropskih rezultata bijes navijača će rasti. Pogotovo jer znaju da su imali Heynckesa koji ih je doveo na krov Evrope fantastičnom igrom, ponizivši priotm tika-taku u 1/2 finalu, a oni doveli trenera koji je gotovo odbacio sve njihove jake strane i inzistira upravo na tika-taki. Ali, to je sada iza Mandže i sretno u novom klubu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije