OBOŽAVAJU GA

Mandžo stigao na potpis ugovora, slavni branič poručio: Oni koji su igrali, razumiju zašto on

Foto: francesco rossi/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Mandžo stigao na potpis ugovora, slavni branič poručio: Oni koji su igrali, razumiju zašto on
19.01.2021.
u 11:04
- U konstantnom smo kontaktu s trenerom koji mora potvrditi ovakve poslove, ali na koncu važno je i što kolektiv misli. Oni koji su igrali nogomet znaju zašto ga dovodimo
Pogledaj originalni članak

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (34) svakog trenutka trebao bi potpisati ugovor s Milanom. Na Twitteru se pojavila i snimka kako hrvatski napadač stiže na potpis.

 

Dolaskom Mandžukića među Rossonere oduševljeni su svi, od Zlatana Ibrahimovića do trenera pa i tehničkog direktora Paola Maldinija. 

- Znamo Mandžukićev karakter, razgovarali smo s njim -  rekao je za Sky pa nastavio:

- U konstantnom smo kontaktu s trenerom koji mora potvrditi ovakve poslove, ali na koncu važno je i što kolektiv misli. Oni koji su igrali nogomet znaju zašto ga dovodimo. Ne trebate u nogometu uvijek samo dobre dečke, ne kažem da je Mario loš, ali igrača njegova karaktera mi trebamo na terenu - rekao je Maldini.

Milan je u ponedjeljak navečer slavio kod Cagliarija 2:0 golovima Zlatana Ibrahimovića koji je nakon toga rekao:

- Mario Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika.

Podsjetimo, Mario Mandžukić prošao je jučer liječnički pregled u Milanu, a danas će biti predstavljen kao novi igrač sedmerostrukog europskog prvaka. Postaje suigrač Zlatana Ibrahimovića i Ante Rebića, a potpisat će ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura do kraja sezone, uz opciju produljenja na još jednu sezonu za 3,6 milijuna eura. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.