JUVE SVLADAO LAZIO

Mandžo pokazao Ronaldu kako se zabija! Pogledajte reakciju ljubomornog Portugalca

Foto: Reuters
Manžo Ronaldo
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
Foto: Reuters
Juventus - Lazio
25.08.2018.
u 19:59
Gol je trebao zabiti Cristiano Ronaldo koji je ostao sam na tri metra, ali se spetljao. No, na loptu je natrčao Mandžo i pospremio je u mrežu.
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić zabio je gol u pobjedi Juventusa protiv Lazija (2:0) u Torinu u drugom kolu Serie A.

Mandžukić je bio u početnom sastavu stare dame u strijelce se upisao u 75. minuti. Gol je trebao zabiti Cristiano Ronaldo koji je ostao sam na tri metra, ali se spetljao. No, na loptu je natrčao Mandžo i pospremio je u mrežu. Zanimljivo da se Ronaldo nije previše radovao golu već je odmahnuo rukama, očito nezadovoljan što nije zabio.

Prvi gol na utakmici djelo je Pjanića koji je zabio u 30. minuti. Aktualnom prvaku Italije ovo je druga pobjeda nakon što je u prvom kolu s 3:2 slavio protiv Chieva. Mandžo je tada ušao s klupe, dok je danas odradio čitavu utakmicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar botoksmanija
botoksmanija
20:43 25.08.2018.

Zašto se spetljao.............golman mu skrenuo malo loptu i to je to. I da sam ja bio na Manđukičevom mjestu i ja bih zabio taj gol.....nemojte pretjerivati.........

Avatar Hazl113
Hazl113
21:15 25.08.2018.

Ma nije to ljubomora. Čovjek je bio ljut na sebe što nije dao gol i to je to. Nije ni znao da je Mandžo iza njega.

IL
ilijan
20:52 25.08.2018.

Bravo Mario! Vrati nam se!