SVAKA ČAST

Mandžo opet pokazao da ima veliko srce, uplatio novac bez najave

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Mario Mandžukić doček
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Mario Mandžukić doček
25.07.2018.
u 21:27
"Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega", stoji u objavi.
Pogledaj originalni članak

Osim što odlično igra nogomet, Mario Mandžukić često je pokazivao da ima veliko srce. Ovaj puta je uplatio donaciju Zakladi Ana Rukavina. Naime, iz zaklade su zahvalili svim donatorima, a posebno su istaknuli hrvatskog reprezentativca.

"Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimijećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića. Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega", stoji u objavi.

Mandžukić često pomaže ljudima oko sebe. Primjerice, nedavno je svojim Brođanima uplatio 25 tisuća kuna za pivo tijekom utakmice hrvatske reprezentacije.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:43 25.07.2018.

Dobro se dobrim vraća 😊

BE
berija
22:30 25.07.2018.

Ali, on je ustašovao s Thompsonom! Kako sad, uplatio novac zakladi Ana Rukavina čiji je medicinski direktor Mirando Mrsić, uvaženi antifašist? Ja bih na Mirandovom mjestu nacisti vratio novac. Ovaj je tekst bez veze, ni na jednom se mjestu ne spominje da je ustaški pjevač pjevao na dočeku ustaških nogometaša! Desničarska podvala! Ja očekivao da će one dvije nagrađivane glumice i Aleksandra Kolarić umjesto ljetovanja uplatiti, kad ono ustaša.

Avatar Blond Beast
Blond Beast
22:42 25.07.2018.

jel moguce da antife od nacionaliste primaju novac,i to jos u kuni koja datira iz 1941!? deja vu? nemislim na udrugu Ana Rukavina niti ju zelim dovodit u anti fa kontekst,al ove danasnje antife bi primile novac i od Gorringa i Hitlera,tolko o njihovim principima....i svaka cast nasim Vatrenima koji su pokazali srce i na terenu i van terena