Ekskluziva Suna

Manchester United dovodi Modrića za 36 milijuna eura!

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Manchester United dovodi Modrića za 36 milijuna eura!
08.06.2012.
u 10:57
Sun ovo vijest navodi kao ekskluzivnu te piše da je stvar blizu dogovora prema kojem bi naš reprezentativac potpisao četverogodišnji ugovor
Pogledaj originalni članak

Iako se Modrić nalazi daleko od Otoka, otočki mediji i dalje pišu o njemu. Najnovija informacija The Suna govori da je Ferguson ponudio 30 milijuna eura za Luku, s tim da ta brojka može narasti do 36 milijuna eura, ovisno o broju njegovih nastupa za crvene vragove.

Sun ovu vijest navodi kao ekskluzivnu te piše da je stvar blizu dogovora, prema kojem bi naš reprezentativac potpisao četverogodišnji ugovor, a godišnje bi zarađivao čak osam milijuna eura! Isti izvor navodi da je Modrić obaviješten o dogovoru klubova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

JO
jozinho
11:56 08.06.2012.

"otocki mediji" haha mislim da to dolazi iz "irskog kuta" da nasem najboljem igracu zavrte glavu jer se irci najvise boje modrica....stvarno smijesno da se ta tema oko modrica vrti 2-3-4 dana prije prve tekma protiv "the boys in green", ali isto tako vjerujem da se bilic i stozer kao i igraci samo slatko smiju na to sve......ali nasi mediji kao da rade protiv nase repke i objavljuju take gluposti...

MU
muh
14:12 08.06.2012.

Ferguson je star i nevidi više dobro

Avatar Idler 3
Idler 3
11:23 08.06.2012.

Ne znam jel točno al bilo bi lijepo tu temu malo gurnuti u stranu jer nam je Luka trenutno zaokupljen nekim drugim stvarima !!!