Kaos na old Traffordu

Manchester prodao Lukakua, bijesni navijači pale dresove!

Foto: Reuters/Pixsell
Romelu Lukaku
Foto: Reuters/Pixsell
Romelu Lukaku
Foto: Reuters/Pixsell
Romelu Lukaku
08.08.2019.
u 17:02
Novom strategu milanske momčadi Antoniju Conteu tako je ispunjena velika želja
Pogledaj originalni članak

Romelu Lukaku od danas će nositi dres Intera. Milanska momčad je uspjela nagovoriti Manchester United na transfer, a engleskom će klubu biti isplaćeno oko 80 milijuna eura.

Novom strategu milanske momčadi Antoniju Conteu tako je ispunjena velika želja, a zanimljivo je da se Manchester Unitred odlučio na prodaju i unatoč tome što nije našao zamjenu. 

Mario Mandžukić odbio je transfer na Old Trafford, a rasplet situacije toliko je ogoričio pojedine navijače najtrofejnijeg engleskog kluba da su počeli paliti dresove.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Olujni
Olujni
20:39 08.08.2019.

Bijesni navijaci? Hitno veterinara im poslati, neka ih cijepi protiv bjesnoce!

Avatar Dixie_land
Dixie_land
02:43 09.08.2019.

Onaj tko zapali dres kluba je obično smeće. To nije navijač. Iznad kluba je samo Bog i domovina. Klub za koji navijaš je svetinja.