Engleska

Man. Utd našao zamjenu za Van der Sara: Stiže De Gea

Foto: NPH/Pixsell
Man. Utd našao zamjenu za Van der Sara: Stiže De Gea
14.04.2011.
u 19:07
Manchester United pronašao je zamjenu na vratarskoj poziciji za Nizozemca Edvina van der Sara (40).
Pogledaj originalni članak

Mrežu Crvenih vragova iduće će sezone čuvati vratar Atletico Madrida David De Gea (20) nakon što su se klubovi dogovorili oko odštete koja će iznositi 20 milijuna eura.

De Gea će s Manchester Unitedom potpisati petogodišnji ugovor.

- Primili smo ponude Manchester United i Chelseaja, a David je na stolu imao i ponudu za produženje ugovora. No, odluka je bila isključivo njegova - istaknuo je izvršni direktor Atletica Miguel Angel Gil Marin.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
Dario--
20:27 14.04.2011.

Hmm,zanimljiv potez,radi se o jednom od najboljih mladih golmana svijeta!E sad vidjet ćemo da li će uspjeti u Unitedu,to će pokzati vrijeme,uostalom i Barthez je 2000 godine,kada je došao u United bio jedan od najboljih golmana svijeta,pa je bio jako loš u uskoro najtrofejnijem engleskom klubu!!

VA
Vatrenko
13:29 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!

ZD
Zoran-Düsseldorf
10:06 16.04.2011.

Odgovor Dario- Slazem se sa tobom,pozzzzzzzzzzzzzzzzz