Ostavio ga u svlačionici

Mamić: Soudanijev potez je jednostavno nedopustiv!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mamić: Soudanijev potez je jednostavno nedopustiv!
14.02.2016.
u 21:48
- Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama preokretom protiv Zagreba došli su do nova tri boda. Modri su gubili na poluvremenu, a na kraju su u Kranjčevićevoj pobijedili sa 2:1. Dinamo nije briljirao, ali teren je bio iznimno težak pa je i trener zadovoljan zbog upisanih bodova i povratka na vrh.

-  Čestitke momčadi na pobjedi na izuzetno teškom terenu. Bili smo u zaostatku, u drugom poluvremenu je momčad jako dobro reagirala i vratili se što je bilo još teže na ovakvom terenu i velike čestitke momčadi, rekao je Zoran Mamić pa dodao:

-  Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće. Nama je ovo već druga utakmica zaredom u ovakvim uvjetima i nadam se da toga više neće biti.

Nakon odmora Mamić je na teren poslao Pjacu i Šovšića koji su inicirali preokret.

-  Zato smo i napravili dvije izmjene u poluvremenu. Velika pohvala ide Pjaci i Šovšiću koji su ušli u utakmicu i bili jako dobri te mogu samo poželjeti da tako nastave dalje. Na početku smo solidno krenuli i kombinirali, ali nismo realizirali prilike što nam se često događa u zadnje vrijeme. Zadnje dvije utakmice smo imali desetak prilika jedan na jedan tako da ćemo na tome morati poraditi.

Soudani je jedan od dvojice koji je na poluvremenu ostao u svlačionici, a razlog je njegova ležernost u prvom dijelu. Upravo je nakon njegove nesmotrene pogreške Rijeka zabila gol.

- To je neoprostivo! šansa se uvijek može promašiti i to je manji problem, ali ovo je ozbiljan posao i takve stvari se ne smiju događati.

>>Hoće li Dinamo odgovoriti? Rijeka prokomentirala jedanaesterac za modre!

>>Dinamo preokrenuo protiv Zagreba, za pobjedu zabio iz dvojbenog jedanaesterca

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

VI
viluk007
22:49 14.02.2016.

Kaj Rijeka, kaj Soudani, Zagreb, kaj ovaj piše sam tak da napiše. Hrvoje znaš li da se novine trebaju prodavati, jer od toga ti živiš a ak buš tak pisal ko bu to štel kupiti.

MI
micko3
22:47 14.02.2016.

Kome je Rijeka zabila gol lol ?

DH
dalibor.hren
07:54 15.02.2016.

Tereni u HNL su neregularni. Po takvim oranicama ne igraju niti niželigaši. Kad je drug Jovanče govorio o močvari i kaljuži hrvatskog nogometa, možda je mislio na igrališta!?