Azijska liga prvaka

Mamić pobijedio svoj bivši klub, Ivanković stigao do remija

Foto: Reuters/Pixsell
Zoran Mamić
Foto: Reuters/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Reuters/Pixsell
Zoran Mamić
05.03.2019.
u 19:26
U 1. kolu skupine C njegova je momčad na gostovanju nadjačala Al Ain s 1:0 pogotkom Mohammada Al Shalhouba (65.)
Pogledaj originalni članak

Hrvatski trener Zoran Mamić vodio je svoj Al Hilal do pobjede u azijskoj Ligi prvaka. U 1. kolu skupine C njegova je momčad na gostovanju nadjačala Al Ain s 1:0 pogotkom Mohammada Al Shalhouba (65.).

Zanimljivo, Mamić je do prije mjesec dana trenirao upravo taj klub koji su prije njega još vodili Zlatko Dalić i Mirko Jozić.

>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Prošle je sezone Mamić s Al Ainom osvojio prvenstvo UEA-a i kup, a u zadnjem finalu klupskog SP-a izgubio je protiv madridskog Reala. 

A drugi hrvatski trener Branko Ivanković je u Teheranu u skupini D sa svojim Persepolisom igrao protiv Pakhtakora iz Uzbekistana neodlučeno 1:1.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.