MAKSIMIR

Mamić izbjegao igrače i Čačićevu promociju!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Mamić izbjegao igrače i Čačićevu promociju!
11.01.2012.
u 10:00
Zvonko Komes, kondicijski trener koji je radio u Bayeru, Bayernu i reprezentaciji Švicarske, a koji je doveden kao veliko pojačanje, degradiran je u trenera otpisanih igrača!
Pogledaj originalni članak

Plavi su počeli pripreme, uvijek je taj dan pomalo svečan, poseban. Veliki klubovi, a Dinamo si utvara da to jest, od tog dana naprave spektakl. A u Maksimiru je bilo svega osim spektakla. Čak ni Zdravko Mamić nije došao pred igrače održati jedan od svojih govora koje toliko voli. A bio bi red da gazda predstavi trenera i kaže igračima riječ-dvije. Ne sjećamo se da je gazda propustio takav događaj...

Čak ni igrači ne mogu nagovoriti navijače na dolazak jer u klubu su odlučili da igrači ne smiju razgovarati s novinarima i na taj se način obratiti navijačima.

– Ne radi se o medijskoj šutnji, pa ljudi su na godišnjem odmoru – govorili su u press-službi kluba. No, sad više nisu na odmoru, a i dalje ne smiju govoriti.

Je li to odluka trenera?

– Ne, to nije moja odluka – odgovorio je Čačić.

– Igrači će biti na raspolaganju kad uhvate ritam treninga, već na pripremama u Međugorju – objasnila je klupska glasnogovornica Morana Đurčević.

Ali ako je igračima rečeno da ne daju izjave, onda je to ipak – zabrana koja je trajala mjesec dana, a trajat će još nekoliko dana, dok klub ne odluči drukčije. Zdravko Mamić optužio je igrače da su najveći krivci za debakl u Ligi prvaka, za pad Krune Jurčića. Pa im je možda zabranjeno da govore kako netko ne bi rekao da ima drukčije mišljenje. A premije su ionako na čekanju, dok klub ne odredi kazne za sramotu u LP-u.

Za šutnju igrači nisu krivi, iako je istina da su u Ligi prvaka šutjeli na terenu. Zanimljivo, Zvonko Komes, kondicijski trener koji je radio u Bayeru, Bayernu i reprezentaciji Švicarske, a koji je doveden kao veliko pojačanje, degradiran je u trenera otpisanih igrača te je radio s Barbarićem, Chagom i Palićem!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

JA
JackRussell
11:17 11.01.2012.

U svakom malo jačem europskom klubu, o najvećima neću niti spominjati, nemoguće je doći do izjave igrača, osim u isključivo službenim okolnostima, kad iz kluba kažu \"igrač će biti dostupan u srijedu u 14 sati\", mediji se poredaju i čekaju priliku za izjavom, ali naši novinarčići na takva pravila kod nas odmah preokrenu u nekakve famozne zabrane davanja izjava ili ne znam što....nevjerojatno je koliko su naši novinari napuhani prdonje koji nisu u stanju pratiti niti osnovna pravila ponašanja.

BI
billynik
11:27 11.01.2012.

Što sad kad se Mamić ne pojavi opet ne valja nema se o čemu pisati?

JO
jolly
11:10 11.01.2012.

Debilana od članka. Ako ne mogu pisati o tome kako je Mamić održao govor, onda će trkeljati o tome, zašto nije održao govor. Fali podatak o boji košulje u kojoj Mamić nije održao govor. Negdje usput nas je VL obavjestio da se Filip Ude plasirao na OI, ali samo usput.