Odbojka

Maja Poljak najspektakularnija igračica Europe

Foto: nph/Kurth/PIXSELL
Maja Poljak najspektakularnija igračica Europe
04.07.2015.
u 07:00
Na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Italiji odigrala je i neke nezaboravne utakmice u nacionalnom dresu.
Pogledaj originalni članak

Na svečanosti European Volleyball Gala u bečkom Hofburgu hrvatska odbojkašica Maja Poljak proglašena je za najspektakularniju odbojkašicu Europe.

Ovo sjajno dostignuće stiglo je u sezoni u kojoj je Maja sa svojim turskim klubom Eczacibasijem osvojila naslov europske prvakinje (već četvrti u njezinoj karijeri) i titulu svjetske klupske prvakinje.

Na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Italiji odigrala je i neke nezaboravne utakmice u nacionalnom dresu.

>> Pobjednicima je bilo vruće, ali svaki par zaradio je 382.000 kuna!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
pizaac
09:41 04.07.2015.

Stavite o odbojci članak jednom u dva mjeseca i onda stavite sliku Ivane Miloš, a ne Maje Poljak. Inače, odbojkašice su nedavno igrale i na Europskim igrama u Bakuu, a trenutno u Poreču igraju Grand Prix, a igraju odbojkašice, a većina djevojaka je jako mlada zbo ozljeda starijih cura i mlade se cure odlično suprotstavljaju jakim ekipama pa bi i o tome mogli nešto napisati ponekad