NA TRONU

Maja Polenus i Igor Gašparović najbolji sportaši Bjelovarsko-bilogorske županije

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
najsportaši
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
najsportaši
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
najsportaši
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
najsportaši
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
najsportaši
21.02.2014.
u 14:19
Za najbolje ekipe proglašene su stolnotenisačice, te rukometaši Bjelovara, a najbolji sportaši s invaliditetom su Josip Slivar i Paola Balder
Pogledaj originalni članak

Karatistica Maja Polenus, članica Karate kluba Slavko Krivski Termal iz Daruvara i rukometaš Bjelovara Igor Gašparović proglašeni su najboljim sportašima Bjelovarsko-bilogorske županije za 2013. godinu, dok su za najbolje ekipe imenovane stolnotenisačice Bjelovara , te bjelovarski rukometaši, epilog je ovogodišnje svečanosti u organizaciji županijske Sportske zajednice.

Slavili Slivar i Balder

Maja Polenus ujedno je i najbolja seniorka pojedinačno a slijedile su stolnotenisačica Lorena Orlić i tekvondašica Bjelovara Ana Šoštarko. Najboljeg seniora Gašparovića slijedili su streličar Igor Tukša i tekvondaš Foxa Brian Češljar. Najbolje juniorke su Ema Matković iz Karate kluba Slavko Krivski Termal, tekvondašica Foxa Andrea Pacadi i Ivana Zeljko atletičarka Bjelovara, dok su najboljeg juniora, tekvondaša Foxa Luku Horvata slijedili daruvarski karatist Vanja Lončar, te Filip Vujić, član Savate kluba Šan iz Garešnice.

Najbolje juniorke ekipno su karatistice Daruvara, a kod juniora nogometaši Bjelovara. U kadetskoj konkurenciji slavili su, tekvondašica Daruvara Anja Lončar, atletičarka Bjelovara Marija Zrinšćak, stolnotenisačica Bjelovara Kristina Talić, te Matko Varga tenisač Daruvara, tekvondaš Omega Luka Pandurević i Deni Fiala rukometaš Daruvara. Ekipno su najbolji bili rukometaši i stolnotenisačice Bjelovara. U kategoriji osoba s invaliditetom najboljim sportašima su proglašeni atletičar Josip Slivar i Paola Balder, stolnotenisačica Sokola Bjelovar.

Posebna priznanja

Posebna priznanja plakete i trofeje Zajednice zaslužili su Mirjana Pahoki, članica Udruge za sport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar, Željko Ščuković iz NK-a Hajduk Hercegovac, nogometni sudac Bruno Marić, rukometaš Nikola Miloš, nogometaš Nikola Prević, te Nogometni klub Mladost iz Ždralova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.