POBJEDNICI

Mađarima šesto izdanje Istria Winter Cupa

Foto: Facebook
Mađarima šesto izdanje Istria Winter Cupa
08.02.2016.
u 07:00
Dosadašnji pobjednici ovog turnira su bili Rijeka (2011), mađarski Keckemeti (2012), austrijski Wolfsberger (2013), Novigrad (2014) i Zrinjski (2015).
Pogledaj originalni članak

Mađarski nogometni drugoligaš Gyirmot pobjednik je šestog izdanja Istria Winter Cupa nakon što je finalu pobijedio domaćina Novigrad 3-1, dok je u susretu za treće mjesto ljubljanska Olimpija pobijedila Zrinjski 2-1.

Mađari su poveli u 28. minuti autogolom Luke Čakaruna. Na 2-0 je povisio Attila Simon, a u 63. minuti je pogodak za Novigrad postigao Marko Bjelanović.

"Iza nas je osam prekrasnih dana u Novigradu i Umagu. Presretan sam što smo napokon osvojili ovaj turnir i nadam se kako ćemo se iduće godine vratiti kao član mađarske prve lige," rekao je Ferenc Bene, trener Gyirmota.

U utakmici za treće mjesto Olimpija je pobijedila HŠK Zrinjski u Umagu rezultatom 2-1. Mostarski prvoligaš poveo je u prvom poluvremenu autogolom Matica Finka, a izjednačio je Rok Kronaveter. Pobjedu Olimpiji donio je Ezekyl Henty golom u 78. minuti.

Najbolji igrač i najbolji strijelac Istria Winter Cupa su igrači Gyirmota, Gabor Bori i Daniel Volghyi, najbolji golman je "jedinica" Novigrada Vedran Beblek, a najmlađi igrač turnira također je član momčadi domaćina - Robert Bičanić.

Dosadašnji pobjednici ovog turnira su bili Rijeka (2011), mađarski Keckemeti (2012), austrijski Wolfsberger (2013), Novigrad (2014) i Zrinjski (2015).

>> Austrijski "vukovi" slavili na 3. Istria Winter Cupu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.