Real Madrid

Luku Jovića su označili kao promašaj, Zidane je stao u njegovu obranu

Foto: Firo/DPA/PIXSELL
Luka Jović
Foto: Juan Medina/REUTERS/PIXSELL
Luka Jović i Luka Modrić
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
Luka Jović
Foto: DPA/Reuters/PIXSELL
Luka Jović
19.10.2019.
u 13:38
Trener Zinedine Zidane još uvijek je strpljiv te vjeruje kako će uskoro proigrati i početi zabijati golove zbog čega je i doveden u Madrid
Pogledaj originalni članak

Realov napadač Luka Jović na udaru je španjolskih medija. Srpski reprezentativac u Madrid je stigao iz frankfurtskog Eintrachta za 60 milijuna eura.

Jović je na Bernabeuu stigao kao veliko pojačanje koji će uz Karima Benzemu prijetiti suparničkim vratima. No već nakon nekoliko mjeseci mnogi su medijima Srbina označili kao veliki klupski promašaj.

Trener Zinedine Zidane još uvijek je strpljiv te vjeruje kako će uskoro proigrati i početi zabijati golove zbog čega je i doveden u Madrid.

- Luka Jović nije izgubio hrabrost. Dobro razumije situaciju i mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone. Počeo je pričati španjolski i ulazi u ritam - rekao je Realov trener.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
14:03 19.10.2019.

Briga me..

DI
didajoza
12:03 20.10.2019.

Španolski mediji malo hvale igrače malo ih omalovažavaju tako je i s Modrićem a kada on igra Real rijetko gubi.