PUCA OD SAMOPOUZDANJA

Luka Modrić: I believe I can fly...

Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić: I believe I can fly...
30.07.2015.
u 12:33
Modrić je zbog lakše ozljede propustio pripremnu utakmicu s Interom u Kini. Vježbao je odvojeno i sinoć je odradio prvi trening s momčadi.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić očito je jako sretan što se oporavio od lakše ozljede i vratio treninzima Real Madrida.

Luka je na Instagram profilu objavio svoju fotografiju na kojoj u zraku udara loptu uz poruku iz pjesme R. Kellyja:

- I believe I can fly. (Vjerujem da mogu letjeti)

Podsjetimo, Modrić je zbog lakše ozljede propustio pripremnu utakmicu s Interom u Kini. Vježbao je odvojeno i sinoć je odradio prvi trening s momčadi. Vidjet ćemo hoće li ga Rafael Benitez koristiti u današnjem susretu s Milanom (14h).

>> Modrić je dio čarobnog trojca: 'Oni imaju baš sve'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pablo 69
Pablo 69
13:01 30.07.2015.

Trazim ozbiljne i disciplinarane nogometase od 18 do 29 godina, koji imaju izkustva u prvoj, drugoj ili trecoj HNL, koji zele svoju srecu probati u Austrij ili Njemackoj. Imam vezu od prve pa do osme lige, tako da sve zavisi o vama sta zelite i koliko ste premni. Ako nogomet svacate ozbilno i imate ambiciju da nesto napravite, onda mi se javite na Mail pa cemo vidjet dalje. mpcro@ymail.com Hvala unaprijed! Sportski pozdrav!