PORAZ OD ISTRE

Luka Bonačić i Varaždin razišli se nakon novog poraza

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Luka Bonačić i Varaždin razišli se nakon novog poraza
09.02.2020.
u 00:30
“Luka Bonačić i NK Varaždin sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Gospodinu Bonačiću zahvaljujemo na angažmanu te želimo puno sreće u nastavku karijere”, priopćio je Varaždin.
Pogledaj originalni članak

U prvom dvoboju 21. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Istre 1961 svladali Varaždin s 1:0 (1:0). U derbiju začelja Puljani su došli do pobjede, tek treće u dosadašnjem dijelu prvenstva, i prve nakon 3. kolovoza prošle godine, kada su također slavili protiv Varaždinaca. A nakon te utakmice gostujuća se momčad razišla s trenerom Lukom Bonačićem.

“Luka Bonačić i NK Varaždin sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Gospodinu Bonačiću zahvaljujemo na angažmanu te želimo puno sreće u nastavku karijere”, priopćio je Varaždin.

Bonačić je prije četiri mjeseca na klupi naslijedio Borimira Perkovića te je do sada vodio sedam natjecateljskih utakmica (šest prvenstvenih i jednu u Kupu), a nije ostvario niti jednu pobjedu, uz jedan remi s Osijek (1:1) i šest poraza te gol-razliku 3:12.

A kad smo kod utakmice koja mu je presudila, ključni trenutak dogodio se u 30. minuti. U napadu je bio Varaždin, Posavec je ubacio, a obrana Istre izbacila je loptu te su u tri dodavanja izveli vrhunsku kontru. Gržan je primio loptu na centru, imao jedan na jedan situaciju protiv Špičića, nekoliko ga je puta dobro promiješao, a onda i lijepo matirao Ivana Nevistića.

Unatoč pobjedi Puljani su ostali predzadnji s 15 bodova, a Varaždin je ostao na začelju s 12 bodova. A već u sljedećem kolu Varaždin čeka novi veoma bitan ogled protiv Intera u Zaprešiću koji bi im uvelike mogao krojiti sudbinu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bozidar90
09:28 10.02.2020.

U televizijskom komentaru kritizirate druge kako se mora zabija ako misliš biti strijelac. Derbi začelja a vi bez hrabrosti od dolaska nemate priređene taktiku za opstanak. Igrajte 21 stoljeća i nitko vas neće otjerati. Oprostite ne želim sa ovim vrijeđa već ukazat što rade Nijemci sa dna ljestvice bez veliki igraća igraj 90 minuta sa istim tempom pada i vrh tablice. Volit će vas i on malo na tribinama.