HUMANITARNA AKCIJA

Luka (3) ostao bez trudne majke, otac se bori za život: Torcida dirnula u srce ovom gestom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Amosfera na Poljudu tijekom utakmice Hajduk - Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Amosfera na Poljudu tijekom utakmice Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Amosfera na Poljudu tijekom utakmice Hajduk - Dinamo
19.03.2022.
u 16:41
- Tragedija koja se 26.2. dogodila u mjestu Prugovo uslijed eksplozije peći centralnog grijanja, u kojoj je život izgubila majka i njena nerođena beba, a njen suprug se još bori za život, nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
Pogledaj originalni članak

Navijačka skupina Torcida prije utakmice s Lokomotivom na Poljudu, organizirala je humanitarnu akciju za trogodišnjeg Luku, čija je trudna majka poginula u eksploziji peći centralnog grijanja, a otac se bori za život.

- Tragedija koja se 26.2. dogodila u mjestu Prugovo u obiteljskoj kući uslijed eksplozije peći centralnog grijanja, u kojoj je život izgubila majka i njena nerođena beba, a njen suprug se još bori za život, nikoga ne može i ne smije ostaviti ravnodušnim - poručili su iz Torcide pa nastavili:

- Dužnost nam je, ljudska i hajdučka, pružiti ruku pomoći malenom Luki i njegovoj obitelji i u ovim najtežim životnim trenucima stati uz njih. Baš zato, danas prije utakmice na svim ulazima na istočnoj i sjevernoj tribini Poljuda nalazit će se kutije u koje možete ubaciti svoje donacije. Nije bitan iznos, bitno je da svi sudjelujemo i pomognemo te da svatko od nas da doprinos kako bi, koliko je to moguće, olakšali obitelji ove teške dane. Uz molitve i dobre želje pokažimo i djelima da nisu sami!

 

Ova lijepa gesta odmah je stigla do ljudi diljem Hrvatske i izrazili su želju nekako pomoći pa je moguće uplatiti novac:

Pod opis plaćanja treba navesti "Za obitelj Boban-udruga sv.Jeronim".

Broj računa: IBAN: HR7123400091511178926
Swift code: PBZGHR2X

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.