Novi meme

Lovren je čista komedija, pogledajte što je sinoć objavio na Instagramu

Foto: instagram.com/dejanlovren06
Dejan Lovren
Foto: instagram.com/dejanlovren06
Dejan Lovren
20.02.2019.
u 10:43
Redatelj prijenosa uhvatio je kadar koji je probudio maštu gledatelja.
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren nije zaigrao protiv Bayerna u utorak navečer zbog ozljede, ali je zato prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu promatrao iz lože. Primijetio je to u jednom trenutku i redatelj prijenosa koji je hrvatskog reprezentativca prikazao ogrnutog u crvenu dekicu. 

Jasno, asocijacija vezana uz Crvenkapicu trenutačno je svima pala na pamet, pa tako i samom Lovrenu, koji se nedugo nakon utakmice našalio na svom profilu na Instagramu.

Objavio je fotografiju na kojoj je netko dodao vuka i košaricu, što je izazvalo salve smijeha. No, nije stalo samo na tome.

Lovren je na društvenim mrežama postao predmet novog "memea", pa pogledajte u nastavku u kojim je još sve duhovitim inačicama prikazan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kalimera
11:55 20.02.2019.

Bravo hrvatino Herceg Bosne.

KO
kompakt
11:23 20.02.2019.

Veliki domoljub i heroj HR. Respekt.

DU
Deleted user
09:59 21.02.2019.

Na svjetskom prvenstvu je pokazao da je igračina. Prije nisam bio njegov poklonik. kada treba poderat suparičnog špicu na vrijeme ne kasni . odličan stoper!