LIVERPOOL

Lovren bi uskoro mogao tražiti novog poslodavca

Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Dejan Lovren
15.01.2019.
u 16:12
Prvo je odigrao loše u derbiju protiv Manchester Cityja gdje je okrivljen za poraz 2:1 zbog loših reakcija, a onda se ozlijedio u utakmici FA kupa protiv Wolvesa
Pogledaj originalni članak

Loše dane u posljednje vrijeme niže Liverpoolov stoper Dejan Lovren. Prvo je odigrao loše u derbiju protiv Manchester Cityja gdje je okrivljen za poraz 2:1 zbog loših reakcija, a onda se ozlijedio u utakmici FA kupa protiv Wolvesa.

No tu nije kraj njegovoj drami. Prije nekoliko dana stigla mu je i kazna Uefe kojom je suspendiran jednu utakmicu u Uefinu natjecanju zbog vrijeđanja/provociranja i komentiranja na Instagramu.

Naime, Španjolci nisu pozdravili vatrene nakon utakmice u Ligi nacija, a Lovren je to sve svalio na račun Sergija Ramosa i ostatka furije. BBC se tako pozabavio njegovom situacijom, njihov novinar Gareth Crooks tako piše kako bi Lovren uskoro mogao početi tražiti novog poslodavca.

Ozljeda mu nikako ne ide u prilog jer, dok nije na terenu, Jürgen Klopp je primoran na stopersku poziciju staviti nove igrače. A u utakmici protiv Brightona to je bio Fabinho koji se sjajno snašao.

– Taj igrač postaje daleko bitnija nadopuna za Liverpoolovu postavu nego što sam isprva mislio. Brazilac se bolje snalazi kao stoper nego u veznom redu. Čim se dogodila neka prijetnja, Fabinho je to počistio. Njegovo je pozicioniranje za vrijeme utakmice impresivno napisao je Crooks i zaključio :

– Još koje takvo izdanje i Dejan Lovren mogao bi potražiti novog poslodavca. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RE
rene
21:31 15.01.2019.

neka nam novinar objasni tko to krivi Lovrena za poraz?? nitko iz kluba, nitko od pravih navijača Liverpoola, samo nekoliko facebook ili twiter velikih faca koji nisu u životu prismrdili nogometnom stadionu ... svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nakvažnije je ono Kloppovo, a ono je takvo da se Lovren ne mora bojati za poziciju

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:29 15.01.2019.

prvo modrić,a sad lovren?hahahahaha vl-dno dna

RI
rikavac
18:17 15.01.2019.

Ajd ne serite. Sta je kriv Lovren za poraz? Ne igra samo Lovren igra jos 10 igraca. Englezi pogana nacija naj lakse pljuvat po igracu koji nije Englez. Sta je to Aleksader pokazao,Sturige. Uvijek naj veci krivac Lovren a igra sa panjevima u odbrani.