Zekić uoči Rijeke

Lopa ne igra dobro, a Ejupijev niz bez gola smo već ‘opjevali’

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
17.02.2018.
u 14:52
Očekujem da ćemo igrati agresivnije, kvalitetnije u defenzivi jer bez dobre obrane i uz propuste kakvi su nam se događali u susretu s Dinamom teško možemo postići dobar rezultat - ističe trener Osijeka
Pogledaj originalni članak

Težak je tjedan iza Osijekova trenera Zorana Zekića. Nakon poraza 2:4 od Dinama u Gradskom vrtu na početku nastavka sezone, drukčije i nije moglo biti.
- Imali smo buran tjedan. Bilo je dosta razgovora, analiza, prijepora, pa onda i red maženja - otkriva trener bijelo-plavih, koji u susretu s Rijekom od igrača Osijeka očekuje sve ono što nije dobio, a tražio je, u igri protiv Dinama.


- Očekujem da ćemo igrati agresivnije, kvalitetnije u defenzivi jer bez dobre obrane i uz propuste kakvi su nam se događali u susretu s Dinamom teško možemo postići dobar rezultat - ističe trener Osijeka, koji opet neće moći računati na kapetana Bornu Barišića, pa će Petar Bočkaj opet biti “žrtvovan” na poziciju lijevoga bočnog.
U klubu se nadaju “buđenju” lani najboljih strijelaca Muzafera Ejupija (14 prvenstvenih golova prošle sezone) i Ukrajinca Dmitra Lope (osam golova) koji nikako da nađu svoj ritam. Ejupi je, naime, ostao na dva prvoligaška gola ove sezone, a Lopa na samo jednom.

Obojica će u utakmici s Rijekom nastojati prekinuti golgeterski post. 
- Ejupija i taj njegov niz bez gola već smo i opjevali. Lopa ne igra kako bih ja to volio, a svjestan je i on toga. Možda sam utopist, ali kod nas ne vidim boljeg ofenzivnog igrača od njega - kaže Zekić.
U posljednjim satima prijelaznog roka Osijek je pokušao dogovoriti posudbu mladog slovačkog reprezentativca pod ugovorom s Benficom, “desetke” koju je Zekić i tražio, Martina Chriena. Ali ne žali zbog toga previše.
- Zaista bih želio da naši igrači shvate da uživaju veliko povjerenje - zaključio je Zekić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.