Kup EHF-a

Lokosicima je Höörs već jednom donio sreću

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Lokomotiva Podravka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Lokomotiva Podravka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Lokomotiva Podravka
13.09.2018.
u 16:25
U prvoj utakmici Šveđanke su na domaćem parketu pobijedile s četiri pogotka razlike (22:18)
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Lokomotive u subotu (dvorana II Doma sportova u 18 sati) očekuje uzvratna utakmica prvog pretkola Kupa EHF-a protiv švedskog Höörsa.

U prvoj utakmici Šveđanke su na domaćem parketu pobijedile s četiri pogotka razlike (22:18), a lokosice su na poluvremenu imale obećavajućih minus jedan (12:11).

Zanimljivo je da su ova dva sastava prošle godine igrala u finalu Challenger kupa. U obje utakmice pobijedile su Zagrepčanke i osvojile trofej.

– Da, ali tada smo imali puno jači sastav. Danas nema Jelene Kajfeš koja je odlučila prestati igrati rukomet, a nema ni Martine Glavan koja se još oporavlja od teške ozljede. Šteta što su se dva ovako kvalitetna sastava suočila već u prvom pretkolu. Nažalost, Hrvatska dugo nije igrala Kup EHF-a pa smo u bubanj ušli kao nenositelji. Napravit ćemo sve da bismo nadoknadili minus iz Švedske – rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.